La Rabosa

Sobrassada ibèrica

6,20

3 personas están viendo este producto ahora.

5 disponibles

Envío gratuito
Envío gratuito en península para compras superiores a 200€ y todos los packs.
Plazo de entrega
Haz tu compra antes de las 14:00 h y recíbelo como muy tarde en 2 días hábiles.

Els embotits casolans, com aquesta sobrassada ibèrica, de Ca Rabosa s’entreguen envasats al buit, la qual cosa pausa el procés de fermentació natural i allarga la data de consum.

La data de consum preferent es realitza com a recomanació per obligació administrativa, no és data màxima d’obligat consum (veure vídeo a partir del minut 4). Antigament els embotits elaborats de manera natural podien durar perfectament un any o any i mig. En Ca Rabosa elaborem els embotits de la manera el més natural possible en la cocció, assecat així com amb una gran qualitat dels productes utilitzats (budell, carn, espècies….). Tot això juntament amb els conservants mínims als quals obliguen les administracions sanitàries garanteixen un període de conservació més elevat que la data de consum preferent.

Descripción

Sobrassada ibèrica elaborada amb mètodes ancestrals heretats de les primeres famílies mallorquines situades a les valls de l’interior nord d’Alacant, La Vall de Laguar a la comarca de La Marina Alta després de la reconquesta fa més de 400 anys.

 

4,6/5
5
490
4
193
3
29
2
0
1
0
La Rabosa

La Rabosa

Descubre más

La Rabosa

Sobrassada ibèrica

6,20

3 personas están viendo este producto ahora.

5 disponibles